Endoszkópia

MEDWORK endoszkópos tartozékok

A MEDWORK endoszkópos tartozékok kitűnő minőségűek, és az összes endoszkópgyártó cég termékeivel kompatibilisek. Katalógusunkban megtalálja az Ön igényeinek legjobban megfelelő eszközt. Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan kérdései merülnének fel, vagy katalógust szeretne rendelni, kérem keresse fel irodánkat.

Töltőkanül

A kanül lehetőséget biztosít vezetődrót behelyezésére a csatorna rendszerbe, amin keresztül további eszközök helyezhetők be biztonságosan.

 

Papillotóm

A papillotóm kés használata során nagyfrekvenciás vágóval vágják fel a papillát. A kétcsatornás papillotómok vezetődróttal együtt használhatóak.

Vezetődrót

A vezetők használatával számottevően csökkenthető az endoszkópos eljárás ideje, ennek segítségével vezethetők le egyes endoszkópiás tartozékok (pl. papillotóm, katéter ballon).

Endoprotézis

Az endoprotézist a problémás szűkületekbe helyezik fel endoszkópos eljárással. (pl. nyelőcsövi szűkület).

Nasobiliáris szonda

A szondákat endoszkópos eljárással, vezetőn keresztül lehet eljuttatni a kívánt területre, egy lehetséges szűkület feletti helyre. A vezetőt és az endoszkópot radiológiai ellenőrzés alatt kell kihúzni.

Kőeltávolító epeútból

Segítségével az epekövet lehet eltávolítani. A kosarakat rozsdamentes tekercsből gyártják. Az epekövet könnyebben lehet kivenni, ha elforgatjuk a kosarat. A követ megfogása után ne húzzák vissza az eszközbe, nehogy szétmálljon a kő az endoszkópcsatornában.

Biopsziás fogó

Akkor kapható a legtöbb minta, ha a csipeszt függőlegesen helyezik a biopsziás területre. A mintavevő csipeszeken lévő középső tüske meggátolja az elcsúszástól a csipesz fejét és mélyebb biopsziát is lehetővé tesz.

Idegentest eltávolító

Segítségével a gyomorból, nyelőcsőből stb. idegen testet tudunk eltávolítani. A különleges fogazattal megfogott tárgyat általában az endoszkóppal együtt emelik ki a szervezetből.

Vérzéscsillapitó

 

A szklerotizáló tűn keresztül vérzéscsillapító folyadékot lehet a vérző felületekre injektálni.

Polypectomiás hurok

Polypok eltávolításánál használt eszköz.

Tágító ballonok

Ezeket a ballonokat az endoszkópon keresztül vezetővel lehet elhelyezni. Szűkületek tágítására alkalmazható.

Cytológiás kefe epe-pancreas

A felső és az alsó traktusokból, illetve az epevezetékből lehet cytológiás mintát venni a kefe segítségével.

Stentek

 

 

A stentek olyan különleges felépítésu szövetbarát fémhálók, amelyek a különbözo okok miatt beszukült érszakaszba helyezve, azok falát széttartva a lumen átjárhatóságát biztosítják. A kiválasztott stent behelyezése elott tanácsos a szükült szakaszt ballon-katéterrel kitágítani.

További információért keresse meg irodánkat vagy látogassa meg a gyártó honlapját: http://www.medwork-online.com/