Endoszkópia

FUJIFILM flexibilis endoszkópok - EVE 400-as rendszer

   

 

 

A FUJINON legújabb fejlesztésű, legnagyobb tudásszintű 4400-as sorozata  teljesen digitális rendszer, melyben  nincs analóg/digitális átalakítás a folyamatok során, így gyakorlatilag nincs  adatvesztés. Köszönhetően a FUJINON  rendkívül kis méretű méhsejt formájú Super-CCD video-chipjének,  már a rendkívül kis átmérőjű  endoszkópoknál is lehetővé vált a nagyfelbontású  kristálytiszta kép. A Super CCD video-chip 45 %-kal kisebb méretű, mint a hagyományos  CCD chip-k,  rendkívüli a képfeldolgozási, színváltási sebessége. 

A részletgazdag kép tovább nagyítható elektronikus úton a  központi egység segítségével. A beépített blende funkcióval tökéletes minőségű állóképet kaphatunk, mely akár közvetlenül számítógépen vagy akár a központi egységbe épített memória kártyán (CF kártyán) tárolható.

 

A FUJINON  FICE rendszerével lehetőség van a hozzá csatlakoztatható eszköznél a  virtuális chromo-endoszkópos technikára.  A FUJINON   10 féle  hullámhossz összeállítást szabadalmaztatott,  a különböző elváltozásoknak megfelelően, melyeket  optimalizált az  előforduló elváltozások szerint.

További információért keresse meg irodánkat vagy látogassa meg a gyártó honlapját http://www.fujinon.de/.