Endoszkópia

FUJIFILM flexibilis endoszkópok

A FUJIFILM széles termékskálája lehetővé teszi a felhasználók legoptimálisabb műszaki kiszolgálását. A 200-as sorozattól a  legújabb fejlesztésű, legnagyobb tudásszintű 4400-as sorozatig, számos konfiguráció választható.  A 4400-as sorozat teljesen digitális rendszer, melyben  nincs analóg/digitális átalakítás a folyamatok során, így gyakorlatilag nincs  adatvesztés. Az összes endoszkópban a Fujinon  rendkívül kis méretű méhsejt formájú Super-CCD video-chipje található, mely a kis átmérőjű  endoszkópoknál is lehetővé teszi a nagyfelbontású kristálytiszta képet. A Super CCD video-chip méretében 45 %-kal kisebb, mint a hagyományos  CCD chipek, mégis kiemelkedően magas színvonalú a képfeldolgozási, színváltási sebessége. 

A részletekben gazdag kép tovább nagyítható elektronikus úton a  központi egység segítségével. A beépített blende funkcióval tökéletes minőségű állóképet kaphatunk, mely akár egy külső számítógépen, akár a központi egységbe épített memória kártyán (CF kártyán) tárolható.

A FUJIFILM dubla ballonos technológiájának segítségével lehetőség van a teljes vékonybélrendszer vizsgálatára anélkül, hogy sérülést okoznánk a bélrendszerben. A nagyon nagy felbontásnak és a teljes digitális rendszernek köszönhetően tökéletes képet kapunk a vizsgált területről, melyet digitális adathordozón vagy analog rögzítőn tárolhatunk, menthetünk.
 

 

FICE rendszerével lehetőség van bármely, a rendszerhez csatlakoztatható eszköznél a  virtuális chromo-endoszkópos technikára.  FUJIFILM   10 féle  hullámhossz összeállítást szabadalmaztatott,  a különböző elváltozásoknak megfelelően, melyeket  optimalizált az  előforduló elváltozások szerint.

A FUJIFILM orvosi dokumentációs rendszerének (ADAM) köszönhetően lehetőség van a medikai képek, videók, adatok digitális továbbítására valamint tárolására, mert a rendszer számos kórházi, internetes rendszerrel kompatibilis (HL7, DICOM, ODBC, XML stb. szabvány), valamint egyéb standard video forrásokkal (RGB, Y/C, composite stb.) A program minden felhasználó számára optimális adatfeldolgozást biztosít akár a vizsgálat helyén, akár más, távoli helyiségekben. A program SQL adatbázissal könnyen integrálható, így lehetőség van a betegek adatainak kezelésére, adatok, képek importálására, exportálására más programokból.


FUJIFILM márkaszervíz: MEDINON Kft.

1043 Budapest, Dugonics u. 11.

Telefon: +36-1-370-0010/497

Fax: +36-1-370-0020

e-mail: medinon@t-email.hu

Ha meghibásodást észlel a fényforrásnál vagy egyéb tartozékoknál (monitor, fertőtlenítő kád) kérjük hívja szakképzett szervizesünket:

Benes Péter

mobil: +36-30-949-8412

Ha meghibásodást észlel az endoszkópnál kérjük hívja szakképzett szervizesünket:

Mészáros Zoltán

mobil: +36-30-931-0512
 

 

 

További információért keresse meg irodánkat vagy látogassa meg a gyártó honlapját: http://www.fujifilm.eu